Οδηγίες εγγραφής και δημιουργίας προφίλ.

Εγγραφή.

Επιλέξτε «Εγγραφή» στο μενού που εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης.

Έχετε δύο επιλογές. Να κάνετε την εγγραφή σας με τα στοιχεία του facebook λογαριασμού σας ή την απευθείας καταχώρηση των στοιχείων σας.

signin

Καταχώρηση στοιχείων.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην κατηγορία «base». Μόλις ολοκληρώσετε επιλέξτε «Αποθήκευση Αλλαγών».

base

Στη συνέχεια καταχωρείστε τα στοιχεία στην κατηγορία «I am social». Για τη σωστή εμφάνιση των στοιχείων θα πρέπει σε κάθε πεδίο να αναγράψετε την πλήρη διεύθυνση π.χ. https://www.facebook.com/gdesignersorg . Έτσι δίνετε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να σας γνωρίσουν καλύτερα και βέβαια να αυξήσετε την επισκεψιμότητα των σελίδων σας. Σε κάθε περίπτωση μη ξεχάσετε να επιλέξετε την «Αποθήκευση Αλλαγών».

socialfields

Εξώφυλλο προφίλ.

Για να προσθέσετε εξώφυλλο (cover) στο προφίλ σας επιλέξτε την επιλογή που εμφανίζεται επάνω αριστερά «ADD COVER». Ακολουθείστε  τη διαδικασία μεταφόρτωσης φωτογραφίας. Μόλις ολοκληρώσετε επιλέξτε «Save» για αποθήκευση. Αν θέλετε να αλλάξετε εξώφυλλο επιλέξτε «CHANGE COVER».

cover

Επιλογή Media.

Κάτι άλλο πάρα πολύ χρήσιμο είναι η προβολή μέρους της δουλειά σας. Πολύ εύκολα από την επιλογή «Media» μπορείτε να ανεβάσετε (upload) φωτογραφίες, video, μουσική, στοιχεία τα οποία θα εμφανίζονται στη σελίδα του προφίλ σας.

media

Αφήστε μια απάντηση